Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Petkovićevo stanje bez promjene, mogao bi biti spreman za utakmicu u Koprivnici

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.01.23. | 15:35

Dinamov napadač napravio je još jedan kontrolni pregled, potvrđeno je da nema rupture mišića i da bi se uskoro mogao vratiti treninzima

"Bruno Petković idućeg bi tjedna trebao početi trenirati.", kazao je Ante Čačić u najavi utakmice s Goricom prošlog petka. Taj je tjedan došao, Petković još nije počeo s treninzima, ali ima ipak nešto dobrih vijesti iz Maksimira. Naime, Dinamov je napadač napravio dodatan pregled, koji nije pokazao nikakve nove promjene na lošije. Dakle, potvrđeno je da nema rupture mišića, da je riječ 'samo' o kontuziji i on bi uistinu za nekoliko dana mogao početi trenirati.

Jasno, neće ga biti u subotu protiv Lokomotive u Maksimiru, ali možda bi ga Ante Čačić mogao imati na raspolaganju već za utakmicu u Koprivnici idućeg vikenda. Ako ni tada ne bude potpuno spreman, onda će gotovo sigurno konkurirati za dvoboj 21. kola protiv Istre, 10.veljače. U svakom slučaju Petković će biti fit za derbi s Hajdukom 26. veljače u Maksimiru. Što je u kontekstu svih loših vijesti zadnjih dana čista pozitiva. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoBruno PetkovićAnte ČačićHNLozljeda

Ostale Vijesti