foto: Igor Soban/PIXSELL
foto: Igor Soban/PIXSELL

Petković: "Mislim da sam odigrao iznad očekivanja"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.11.20. | 08:25

Reprezentativni napadač traži povratak u vrhunsku formu.

Napadač Dinama i Vatrenih, Bruno Petković, bio je pod posebnim povećalom sportskih medija i svekolike javnosti zbog svojih predstava u zadnje vrijeme.

One, nakon prošlosezonskih koje su očarale i izbornika Dalića, nisu bile na očekivanoj razini te se Petković s pravom našao na meti brojnih kritičara.

Međutim, u jučer odigranom susretu u Austriji protiv Wolfsbergera (slavlje 3:0), na dodavanje kapetana Ademija Petković je prekinuo svoj post i konačno zabio, a mi se nadamo da je to znak prestanka slabe forme koja ga prati od početka sezone.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, ali još ništa nije gotovo i još uvijek može biti... Ma, ne želim pričati o lošem scenariju, ali još ništa nije gotovo", rekao je Petković.

Na koncu prvog poluvremena imao je šansu zabiti pogodak, no pucao je petom, a Kuttin, sjajan vratar domaćina, bio je spreman na to.

"Odradio sam zadatak koji sam imao i težio sam tome da igram jednostavnije nego inače. Nekad moraš shvatiti, ako ti ne ide sve i ako nije sve idealno, da igraš malo jednostavnije. Možda sam kod one pete morao drukčije reagirati, ali sam mislio da imam igrača na leđima pa je to bio jedini način na koji sam u tom trenutku mogao pucati. Mislim da sam odigrao iznad očekivanja", zaključio je. 


Tagovi

Dinamo ZagrebBruno PetkovićEuropska ligaWolfsberger

Ostale Vijesti