Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Petar Stojanović odlazi iz Dinama?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 07.01.21. | 22:08

Poznato je ime kluba koji je najviše 'zagrizao'.

Petar Stojanović uskoro bi mogao napustiti Dinamo i svoju karijeru nastaviti u Turskoj, javlja 24sata.

"Stojanović na korak od Turske", stoji u naslovu, ali dalje se u tekstu navodi kako Trabzonspor nije poslao službenu ponudu za aktualnim slovenskim reprezentativcem.

Iako je ove sezone skupio respektabilnih 16 nastupa u svim natjecanjima, Stojanović je izgubio mjesto startera te je sada prva opcija na mjestu desnog beka Iranac Sadegh Moharrami. Kako mu se ne bi dogodilo da izgubi mjesto u reprezentaciji Slovenije, 25-godišnjak rodom iz Ljubljane mogao bi postati primoran promijeniti sredinu, a turski Trabzonspor navodi se kao najizglednija opcija za nastavak karijere.

Stojanović je u Dinamo stigao u veljači 2016. godine iz Maribora u transferu vrijednom dva milijuna eura, a zasad nije poznato jesu li 'modri' u mogućnosti ostvariti izlazni transfer s kojim njegov boravak u Zagrebu bio, barem s financijske strane, bio dobar posao Dinama. Stojanović je za Plave skupio 167 nastupa u svim natjecanjima, a može se pohvaliti s dva pogotka i 17 asistencija.

Trabzonspor se trenutno nalazi na sedmom mjestu turske Super Lig, a na poziciji desnog beka trener Abdullah Avci ima na raspolaganju kapetana Joaa Pereiru, Srkana Asana i Kamila Ahmeta Cörekcija.


Tagovi

Petar StojanovićtransferiDinamo ZagrebTrabzonsporSuper Ligturska nogometna ligaTurska

Ostale Vijesti