REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Pet golova Uniteda, četiri asistenicije Pogbe, tri pogotka Fernandesa - Bielsine trupe posramljene na otvaranju! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.08.21. | 14:50

Kakva utakmica! Predstava za pamćenje na Teatru Snova!

Život se vratio u Manchester! Sunčano subotnje jutro, Leeds dolazi u goste, počinje Premier Liga. Solsjaer pojačan Sanchom, Leeds ojačan ostankom Marcela Bielse. Recept za spektakl, a spektakl smo i dobili. Manchester United s visokih 5:1 isprašio Leeds i tako najavio novu, uzbudljivu sezonu u Premier Ligi.

( 7.75) NORWICH (4.80) - LIVERPOOL (1.40)

Utakmica prepuna šansi nam je donijela pregršt prilika al ii golova. Uostalom, to smo i očekivali od Leedsa koji se nema naviku braniti. Iz jedne takve akcije, gdje su “bijeli” izašli iz defenzivnog bloka, United je došao u prednost. Paul Pogba je nagovijestio svoj dan krasnom asistencijom prema Bruni Fernandesu koji otvara sezonu uz dobre stare navike. Gol za 1:0 pronađite OVDJE.

A onda – magija. Luke Ayling je bacio u trans gostujuće navijače koji su se okupili u velikom broju. S otprilike 25 metara je pucao i pogodio loptu u rašlje za 1:1. Uostalom, sličan gol je zabio Huddersfieldu prije dvije sezone. Ayling ima top nogama. Gol protiv Manchestera za 1:1 pogledajte OVDJE.

Slavlje je trajalo svega tri minute. Kratka kombinacija Pogbe i brzog Greenwooda je recept za pogodak. Pogotovo kraj visoko postavljene obrane Leedsa. Sprint vrijedan drugog gola Masona Greenwooda pogledajte OVDJE.

Koliko je skupo ostati otvorenog garda protiv momčadi jakih individualaca? Jako. Minutu nakon Greenwooda, eto opet Uniteda u posljednjoj trećini terena. Paul Pogba opet raspoložen pronalazi Brunu Fernandesa čiji udarac je očišće malo iza crte. Sudac pravilno svira pogodak za 3:1. Treća asistencija Pogbe, drugi gol Brune. Pogledajte ga OVDJE.

Tri minute kasnije, u 61.minuti, opet pogodak. Opet Bruno Fernandes. Ovog puta asistenciju nije upisao Pogba već Lindelof. Leeds se defenzivno u potpunosti raspao, napadači Uniteda rade po terenu što žele. Gol za 4:1 pronađite OVDJE.

U maniri TV prodaje, Pogba je svojim suigračima viknuo "ali ni to nije sve!" Ako ostavite Pogbu u igri minimalno 70 minuta, Paul će vas nagraditi još jednom asistencijom. Ovog puta je uposlio Freda. Pogodak pogledajte OVDJE.

Kako na kraju zaključiti ovaj tekst? Dominacija Uniteda kakva se rijetko viđa. Kakav start sezone u Premier Ligi!

BRENTFORD – ARSENAL 2:0 ( Canos 22', Norgaard 73')

MANCHESTER UNITED – LEEDS 5:1 (Fernandes 30', Ayling 49', Greenwood 52', Fernandes 54', Fernandes 60', Fred 68')


IGRA SE KASNIJE:

BURNLEY – BRIGHTON

CHELSEA – CRYSTAL PALACE

EVERTON – SOUTHAMPTON

LEICESTER – WOLVES

WATFORD – ASTON VILLA

NORWICH – LIVERPOOL

NEWCASTLE – WEST HAM

TOTTENHAM – MANCHESTER CITY



Tagovi

Manchester UnitedLeeds UnitedBruno Fernandespogba

Ostale Vijesti