Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Perković: "Znamo da nemamo bajne rezultate, ali dajemo sve od sebe"; Sučić: "Nismo im dali da dišu u drugom poluvremenu"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.10.23. | 20:37

Igrači Modrih podijelili su dojmove nakon dramatične pobjede

U posljednjem dvoboju 13. kola Hrvatske nogometne lige, Dinamo je nakon velikog preokreta pobijedio Lokomotivu s 2-1. gosti su pogotkom Tucija vodili do četvrte minute sudačke nadoknade. Tada je Baturina prvo izjednačio, da bi u 97. minuti Kaneko donio pobjedu Modrima.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Nakon dvoboja, svoje je dojmove podijelio Mauro Perković, koji je odigrao cijelu utakmicu za Dinamo.

"Od samog početka bilo je jako teško, rano smo primili nesretan gol, ali nastavili smo vjerovati, boriti se i znali smo da ćemo preokrenuti ako tako nastavimo jer smo bili bolja momčad. Stvorili smo puno šansi i sada nam se to vratilo."

Navijači su bodrili momčad do posljednjeg trenutka.

"Posvetio bih ovu pobjedu navijačima, stalno su uz nas. Znamo da nemamo bajne rezultate zadnjih 5-6 utakmica, ali borimo se, dajemo sve od sebe i nadamo se da će nam se sve vratiti."

Slijedi Oriolik u osmini finala Kupa, zatim novi ispiti u prvenstvu i Konferencijskoj ligi.

"Jako puno nam znači i podignut će nam samopouzdanje. Moramo svaku utakmicu ići maksimalno jer nijedna nam utakmica u ovom trenutku nije laka", zaključio je Perković.

Petar Sučić u igru je ušao u 86. minuti, a nakon utakmice rekao je:

"Cijeli tjedan pripremamo se za utakmicu da pokažemo da smo mi Dinamo i da se nas tu sve pita, ali možemo planirati što god želimo kad se dogodi nesretan gol u 4. minuti. Bili smo sve više dominantni kako je utakmica tekla, nismo im dali da dišu u drugom poluvremenu. Ovo smo izvukli na karakter momčadi."

Ova pobjeda znači mnogo za cijelu momčad, što se vidjelo nakon posljednjeg zvižduka Frana Jovića.

"Svi igrači i stožer su ovo proslavili, nije nam išlo kako treba, trudili smo se kao i prije i kako ćemo se uvijek truditi. bila je kriza rezultata i ovo će nam biti vodilja za ubuduće, da nikad ne treba odustati. Zahvalio bih se navijačima koji su nas bodrili do kraja utakmice", zaključio je Sučić. (I.M.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLDinamo ZagrebGNK DinamoLokomotiva ZagrebMauro Perković

Ostale Vijesti