Perišić vodi Inter u Ligu prvaka – novi gol hrvatskog reprezentativca (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.04.19. | 21:22

Ivan se vraća u formu.

Nakon što je većinu sezone bio kritizran zbog slabe forme, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je odlučio ubaciti u višu brzinu i osigurati plasman u Ligu prvaka milanskom Interu. 30-godišnji krilni igrač do večerašnje utakmice sa Frosinoneom skupio je tek 5 golova na svom kontu, ali danas je uspio podebljati račun.

Nerazzurri su došli u goste pretposljednjoj momčadi prvenstva, a do vodstva su stigli već u 19. minuti kada je Radja Nainggolan zabio lijep pogodak za 1-0.

Do kraja prvog poluvremena momčad s Giuseppe Meazze povećala je vodstvo kada je Chibsah u svom šesnaestercu srušio Milana Škriniara. Hrvatski reprezentativac je namjestio loptu na bijelu točku, golmana poslao u jednu, a loptu u drugu stranu za 2-0 vodstvo Intera. Perišić je zabio i u pretprošlom kolu protiv Genoe (pobjeda 4-0).

Utakmica je u konačnici završila rezultatom 3-1, a za goste se još u strijelce upisao Matias Vecino.

Ovom pobjedom, Inter se pronašao u komotnoj poziciji pred rasplet Serie A. Imaju 60 bodova na svom kontu, pet više od četvrtoplasiranog gradskog rivala, te šest više od Rome na petom mjestu. Do kraja prvenstvene sezone ostalo je još šest kola.

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ivan PerišićRadja NainggolanFrosinone

Ostale Vijesti