Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Perišić propušta Španjolsku zbog koronavirusa, Dalić ima nekoliko rješenja

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.06.21. | 00:41

Najbolji hrvatski igrač na ovom Euru neće nastupiti protiv Španjolske

Hrvatska reprezentacija u ponedjeljak protiv Španjolske neće moći računati na svojeg ponajboljeg igrača na ovom turniru. Ivan Perišić ima koronavirus, objavio je HNS. Svi ostali članovi hrvatske delegacije koja sutra u 10:35 leti za Kopenhagen su negativni. Perišić je danas propustio trening zbog umora.

Perišić je uz Luku Modrića bio junak utakmice protiv Škotske s golom i asistencijom, a sjajno je zabio i Češkoj u 1:1 remiju.

Ako Hrvatska prođe Španjolsku, Perišić neće imati pravo nastupa niti u četvrtfinalu (Francuska/Švicarska), a niti u polufinalu.

Kako će Zlatko Dalić riješiti taj problem vidjet ćemo sutra. Ako ništa, Hrvatska je najjača upravo na toj lijevoj strani napada. Rebić, Brekalo, Oršić, Ivanušec, Kramarić, Vlašić, Bradarić. Svi oni mogu pokriti tu poziciju.

"Hrvatski nogometni savez zaprimio je tijekom večeri rezultate redovnog testiranja na virus SARS-CoV-2 koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus. Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije. Svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10:35 ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske", objavio je HNS.


Tagovi

HrvatskaHrvatska nogometna reprezentacijaIvan Perišić

Ostale Vijesti