Borna Jakšić/PIXSELL
Borna Jakšić/PIXSELL

Perišić je Hajdukov, a bit će biti predstavljen najkasnije do ponedjeljka!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.01.24. | 10:02

Zasad se radi samo o posudbi do kraja sezone

Gotovo je, vrime je! Ivan Perišić trebao bi postati igrač Hajduka, mogao bi biti predstavljen već i danas, ali najkasnije do ponedjeljka, saznajemo neslužbeno u Umagu iz izvora bliskih Hajduku. Za sad se radi o posudbi, ali sve ide u smjeru da i sljedeće sezone Perišić bude član Hajduka. Konačno!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Trebao bi Perišić biti faktor koji će pokazati snagu i ozbiljnost Hajduka u namjera da postane prvak Hrvatske, ali i da izbori nastup u grupnoj fazi nekog od eurpskih natjecanja. O njegovoj klasi, ne treba se ni rasprebati, samo je potrebno dočekati povratak na teren. Dolazak u Hajduk trebao mu poslužiti kao priprema za Euro, jer je jedan od stožernih igrača hrvatske reprezentacije, prema mnogima uz Luku Modrića najbolji igrač.

Dolazak u Split izazvat će kompletnu euforiju, jer dugo se najavljvao njegov povratak u klub u kojemu još nije zaigrao za seniore, nije to samo marketinški potez već i nogometni jer ukoliko Hajduk bude igro Europu, Perišić će imati velikih utakmica, a sama činjenica što ga je predsjednik Lukša Jakobušić htio na godinu i pol dana, govori o visoko postavljenim ciljevima Hajduka u narednom periodu.

Bijeli će se do svibnja morati strpiti bez njega, dok ne odradi rehabilitaciju i u potpunosti bude spreman za napore na terenu, a nije isključeno da bude u finišu jezičac na vagi u borbi za naslov prvaka. Sve je dogovoreno s Tottenahmom koji više na njega ne računa.



Tagovi

Ivan PerišićHajdukTottenhamHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti