Perišić: „Imao sam problema s Kovačem“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 08:50

Još uvijek je nejasno koji će dres hrvatski igrač nositi ostatka sezone.

Ivan Perišić trenutno je na raskrižju u karijeri.

Njegova posudba u Bayernu je završila čime je zaključio kratku, ali fenomenalnu epizodu u Bavarskoj, u kojoj je bio zamjetan kotačić momčadi koja je u 2020. mljela protivnike u Ligi prvaka i osvojila trostruku krunu.

Po povratku u Inter, klub je dao do znanja kako će opet poslati Omišanina na posudbu, a u ovom trenutku njegov je status još uvijek nedefiniran. Interes za njega pokazuje Manchester United s obzirom na najvjerojatniji neuspjeh Crvenih vragova u dovođenju Jadona Sancha.

Engleski velikan traži privremenu zamjenu, a osim Perišića, razmatra se i Brazilac Douglas Costa. Hrvatski reprezentativac svakako bi bio jeftinija varijanta, no dok ne riješi status, prisjetio se svojih dana u Bayernu za Inter TV:

„U početku nije bilo lako. Imao sam u startu razmirica s trenerom (Kovač), nakon čega sam ozlijedio gležanj u veljači. Unatoč svemu, digli smo se iz nevolja i osvojili sve što smo mogli. Ja sam osobno imao fenomenalnu godinu, osvojio sam tri naslova s odličnom momčadi.“, rekao je Perišić, koji je proigrao zapravo tek pod Hansijem Flickom.

Volio bi da je ostao u Münchenu, no Inter i Bayern se nisu uspjeli dogovoriti oko transfera.

Prema vlastitim riječima spreman je za nove izazove ukoliko ga Inter, u kojem ima ugovor do ljeta 2022., ipak odluči zadržati.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Ivan PerišićNiko KovačHans-Dieter FlickBayernInterDouglas CostaManchester United

Ostale Vijesti