REUTERS/Alberto
REUTERS/Alberto

Perišić doveo Inter u vodstvo, Lazio preokretom slomio prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.10.21. | 19:44

Prvi poraz Nerrazzura u sezoni.

Lazio je nadvisio Inter na Olimpicu s 3:1 u osmom kolu Serie A i približio se Nerrazzurima na tri boda zaostatka. Goste je u vodstvo doveo Ivan Perišić pogotkom iz penala u 12. minuti, no Lazio je bio bolja momčad u prvom dijelu, a do pobjede je stigao u nastavku. Ciro Immobile realizirao je penal u 64., Felipe Anderson zabio je za preokret u 81., a konačni rezultat postavio je Sergej Milinković Savić u 91.

Simone Izaghi tako je upisao prvi prvenstveni poraz s Interom protiv kluba kojeg je uspješno vodio prošlih sezona. Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta za Inter, Ivan Perišić iz igre je izašao u 66. kao i Toma Bašić na suprotnoj strani.

Inter je poveo u 12. Hysaj je srušio Barellu u svojem kaznenom prostoru, a Ivan Perišić bio je precizan za 1:0 vodstvo Nerrazzura (VIDEO). No, Lazio je već u prvom dijelu bio bolja momčad, a najbolju priliku za izjednačenje propustio je Immobile.

Ipak, najbolji napadač Lazija u strijelce se upisao u 64. minuti utakmice. Bastoni je igrao rukom, a Immobileu nije bio problem zabiti za izjednačenje.

Gol Lazija za 1:1 pogledajte OVDJE.

Lazio je do zasluženog vodstva stigao u 81. Kombinirali su Felipe Anderson i Immobile čiji udarac brani Handanović no na loptu nalijeće Brazilac i pogađa za 2:1 vodstvo domaćina. Nakon gola došlo je do naguravanja igrača, Interisti su se naljutili na Andersona jer nije izbacio loptu nakon što je igrač Intera ležao ozlijeđen na sredini terena.

Pogodak Lazija za 2:1 i tučnjavu pogledajte OVDJE.

Konačni rezultat Lazio je postavio u sudačkoj nadoknadi. Luis Alberto je centrirao iz slobodnog udarca, a Sergej Milinković Savić glavom zabio za 3:1.

Gol Lazija za 3:1 pogledajte OVDJE.

U ranijoj utakmici dana Spezia je pogocima Streleca u 51. i Kovalenka u 76. preokrenula vodstvo Salernitane iz prvog dijela (Simy 39') i tako stigla do druge pobjede u sezoni.

Večeras se igra još jedna utakmica današnjeg dana, dvoboj Verone i Milana na Bentegodiju.

Serie A, subota:

Spezia - Salernitana 2:1

Lazio - Inter 3:1

Milan - Verona, 20:45



Tagovi

InterLazioSerie AToma BašićMarcelo BrozovićIvan PerišićSimone InzaghiCiro ImmobileSergej Milinković-SavićFelipe Anderson

Ostale Vijesti