BENOIT TESSIER/Action images
BENOIT TESSIER/Action images

Perez: Bez Superlige nema Mbappea i Haalanda u Real Madridu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.04.21. | 22:17

Predsjednik Reala ne odustaje od svojeg konačnog cilja…

Svjetski neprijatelj broj jedan u svijetu sporta posljednjih sedam dana, Florentino Perez, ne odustaje od svojeg nauma da jednog dana Superliga ipak zaživi.

Njegovo stajalište svima je jasno, ali se s istim mnogi ne mogu složiti. Ipak, Perez vjeruje da s vremenom može svima pojasniti kako on zapravo radi nešto što je za dobrobit nogometa, ali mu to zasad nikako ne uspijeva. Doduše, ima i onih koji mu vjeruje, ali velika većina navijača, medija i nepristranih zaljubljenika u sport zasad ne dijele njegovo mišljenje.

„Mbappe i Haaland? Bez Supelige ne možemo ih dovesti. Ne možemo mi, ali ni nitko drugi. Bez Superlige ne može se financijski konkurirati klubovima – državama“, istaknuo je predsjednik kraljevskog kluba aludirajući na kraju svoje izjave na PSG i Katar.

No, Perez i dalje vjeruje da je ovo samo usporavanje i izbjegavanje nečeg što je neizbježno te je u razgovoru za španjolske medije istaknuo kako je siguran da će Superliga kad tak zaživjeti.

„Nosim masku da me nitko ne vidi, glava mi je pognuta i odjednom čujem kako netko viče 'kupi Mbappea'“, rekao je predsjednik Reala na početku razgovora pa nastavio:

„Istina je da je on dobra igrač. Da, jakoj je dobar, ali ja s Kylianom nisam razgovarao. Barem ne još…“

Iako ima visoko mišljenje o dvojici najvećih svjetskih talenta, ipak ne da da ih se uspoređuje s dvojicom igrača.

„Haaland i Mbappe su izvrsni igrači, ali ono što su napravili Cristiano Ronaldo i Messi je nešto povijesno, nešto nevjerojatno.“


Tagovi

Florentino PerezKylian MbappéErling HaalandReal MadridEuropska Superliga

Ostale Vijesti