Action Images via Reuters/Matthew Childs
Action Images via Reuters/Matthew Childs

Pčelice anulirale Jonesov torpedo za vodstvo Liverpoola, Klopp ostao bez dva boda (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.09.21. | 20:11

Odigrana je posljednja utakmica današnjeg programa Premier lige

Na mladima svijet ostaje, čak i u situaciji gdje mladi nastupaju pokraj prekaljenih i već razvikanih zvijezda. Danas poslijepodne Liverpool je zatvorio današnju akciju u sklopu 6. Kola Premier lige remijem, no utakmica je mogla završiti drugačije. Brentford je dobro namučio velikana na svom terenu, na kraju su Redsi morali spašavati živu glavu i hvatati gol zaostatka. Na kraju su ga i uhvatili, no nisu uhvatili sve bodove. Brentford je danas bio uporan i uspio izvući remi, završilo je 3:3

Prvi dio susreta je donio po jedan gol sa svake strane. Za Brentford je zabio Pinnock, Jota je anulirao prednost i s tim se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu kudikamo odlučniji Redsi. Poseban motiv je imao Mo Salah jer mu je falio još samo jedan gol da uđe u društvo odabranih golgetera koji su zabili 100 ili više golova u Premier ligi. To mu je i usjpjelo premda se Egipćanin dopbrano oznojio dok je čekao VAR provjeru njegovog gola. Pogodak pronađite OVDJE.

Mo je sada u dobrom društvu. Lukaku, Kane, Ageuro… svi su oni debelo prekoračili stotku čime je Salah dobio veliko priznanje za svoj rad.

Da utakmica bude neizvjesna do kraja pobrinuo se Vitaly Janelt. Migoljio se u petercu i spretno došao do odbijancazapucao glavom i zabio. Činilo se da Brentford ima još jedan veliki skalp u rukama. U prvom kolu su razbili Arsenal, a sada im se na pladnju nudi veliki Liverpool. Ne zadugo. Kloppova mašina možda nije efikasna kao “one sezone” kad su premoćno uzeli naslov, ali zato s utu neki novi klinci koji najavljuju sretne dane za navijače s Anfielda. Dame i gospodo Curtis Jones. Sve riječi su suvišne. Projektil mladog reprezentativca pronađite OVDJE.

U 82. minuti delirij i pravi urlik zadovoljstva domaćih navijača. Wissa možda nije zabio najljepši gol, ali je zato spasio bod domaćinu i gurnuo u probleme Kloppa koji od danas gleda u leđa Manchester Cityju. Pogodak pronađite OVDJE.

REZULTATI:

CHELSEA - MANCHESTER CITY 0:1

MANCHESTER UNITED - ASTON VILLA 0:1

EVERTON - NORWICH 2:0

LEEDS - WEST HAM 1:2

LEICESTER - BURNLEY 2:2

WATFORD - NEWCASTLE 1:1

BRENTFORD - LIVERPOOL 3:3



Tagovi

LiverpoolBrentfordPremier liga

Ostale Vijesti