MURAD SEZER/Action Images
MURAD SEZER/Action Images

Pazi da ne ideš sam protiv cijelog kluba: Bešiktaš već ovog siječnja šalje Malog princa nazad u Barcelonu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.12.21. | 09:45

Razočaravajuće partije turskog velikana kumovale su klupskoj odluci da se odreknu svojeg najvećeg ovoljetnog pojačanja.

Miralem Pjanić ovog se siječnja vraća u Barcelonu, javljaju španjolski mediji.

31-godišnji reprezentativac BiH trenutno ima upalu pluća te je do daljnjeg van konkurencije za utakmice Bešiktaša, a uprava kluba odlučila je da će ga se odreći šest mjeseci ranije nego što je to prvotno bilo dogovoreno.

U ljeto 2020. godine Pjanić je za 60 milijuna eura došao u Barcelonu iz Juventusa. Zapravo, bila je to zamjena u kojoj je Arthur otišao u Torino, a Pjanić u redove španjolskog velikana, s tim da je za Brazilca Juventus izdvojio 12 milijuna eura više.

Pjanić je ove sezone u Super Lig skupio svega osam nastupa i dvije asistencije, a iako je dočekan kao velika zvijezda, očekivanja navijača i uprave nije ispunio. Zbog slabijih igara, baš kao i činjenice da je do daljnjeg 'out', iz turskog velikana su odlučili da će ga se odreći već ovog siječnja.

Crno – bijeli su ostali i bez europskog proljeća. U Skupini C Lige prvaka upisali su šest poraza u jednako toliko utakmica s gol razlikom 3:19. Ni u prvenstvu nisu ništa bolji budući da su trenutno na devetom mjestu sa svega 21 osvojenim bodom.

Spomenimo za kraj kako će se ovog siječnja u Bešiktašu dogoditi brojne promjene u svlačionici. Jedan od igrača čiji odlazak također ne bi trebao iznenaditi je i Domagoj Vida, a u slučaju da se to dogodi, u klubu bi ostala tek dvojica igrača s prostora bivše države – Adem Ljajić (koji ove sezone nema nijedan nastup za klub) te odbjegli dragulj Dinama Ajdin Hasić koji se oporavlja od teške ozljede prednjih križnih ligamenata.


Tagovi

Miralem PjanićBešiktašBarcelona

Ostale Vijesti