Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Pavičić se oprostio od Rijeke, Turci javljaju da u nedjelju dolazi zaključiti pregovore s novim klubom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.06.22. | 10:41

Još na zimu je bilo jasno da iduće sezone neće nositi dres Rijeke, a za njega su zainteresirana dva turska kluba

U ljeto 2017. stigao je Domagoj Pavičić na posudbu iz Dinama u Rijeku, a onda nakon svega pola godine postao i službeno igrač kluba s Kvarnera. Tijekom boravka na Rujevici bio je jedna od ključnih figura te je podizao dva puta pokal Kupa s Riječanima. Znalo se još prošle zime da 28-godišnji veznjak neće produžiti ugovor s Rijekom koji mu je isticao ovo ljeto i da će za iduću sezonu potražiti novu sredinu.

Spominjala se prodaja na zimu, bilo je zainteresiranih u Mađarskoj, Turskoj i na Bliskom istoku, ali na kraju je ostao u klubu s obzirom da su tad još bili konkurentni za osvojiti duplu krunu. Na kraju sezone počeli su se javljati brojni zainteresirani za usluge ovog veznjaka, a po pisanju turskih medija u odmaklim pregovorima je s Konyasporom.

Prema informacijama turskog novinara Salima Manava, turski klub je već dao ponudu Pavičiću i on bi trebao u nedjelju boraviti u Turskoj na završnim pregovorima. Tvrdi da je Pavičić već pristao u velikoj mjeri na ono što su mu ponudili na početku. Konyaspor je prošlu sezonu završio na trećem mjestu turskog prvenstva i iduće će igrati Europsku ligu. Iza njih je završio Bašakšehir koji će isto igrati Europsku ligu, a i njima je na listi prioriteta hrvatski veznjak.

Pavičić je za Rijeku upisao 174 nastupa, zabio 20 golova i 24 puta bio asistent. Ponikao je u omladinskoj školi Dinama za koji je zaigrao 74 puta, a u karijeri je igrao još i za Lokomotivu. Osim inozemstva spominjao se interes i matičnog kluba da ga vrati u svoje redove, a pisalo se i o interesu Osijeka, no po svemu sudeći Pavičić će se okušati u inozemstvu.


Tagovi

Domagoj PavičićKonyasporHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti