Pašalićev Elche zbog dugova seli u drugu ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.06.15. | 16:05

Španjolski Elche je izbačen iz elitnog razreda španjolskog nogometa zbog poreznih dugovanja i umjesto njega će u Primeru sljedeće sezone uskočiti Eibar.

Elche je ove sezone završio na 13. mjesto elitnog razreda španjolskog nogometa i teško je kažnjen zbog nezakonitih radnji, kršenja španjolskog Zakona o sportu i ligaškog pravilnika te osim ispadanja iz prve španjolske lige i prijelaza u Segundu, još mora platiti 180.000 eura.

Iz Elchea su najavili žalbu, poručivši kako će svi dugovi biti riješeni do kraja srpnja. Navodno je riječ o oko devet milijuna eura.

Mali baskijski klub Eibar je svoju premijernu sezonu u prvoj španjolskoj ligi završio na 18. mjestu i ispadanjem, ali nakon ovakvog raspleta događanja, ipak će zadržati prvoligaški status.

Za Elche je u ovoj netom završenoj sezoni nastupao povremeni hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka Mario Pašalić koji je bio na posudbi iz Chelseaja. 20-godišnji veznjak bi prema pisanju talijanskih medija, u sljedećoj sezoni mogao preseliti u Inter.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PrimeraEibarElche

Ostale Vijesti