Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Pašalić: "Zbog svega što se događalo, imat ćemo u Maksimiru poseban motiv! Možemo napraviti nešto veliko"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.08.23. | 14:05

Ponajbolji Rijekin igrač na početku sezone samouvjereno o derbiju u Zagrebu i uzvratu protiv Lillea

Kakav je tjedan iza Rijeke! Prvo odlazak Jakirovića, dolazak Sopića na klupu, onda i odlična partija u Lilleu, u prvom srazu play-offa Europske lige i poraz pred sam kraj (2-1). No poraz je to koji je ipak ostavio nadu za uzvrat, Rijeka je pokazala da se može nositi s jačima od sebe.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Malo smo teže spavali nakon utakmice, ali pokazali smo da možemo protiv Lillea. Kreirali smo šanse, nismo zabili, ali smo vidjeli da imamo šane u uzvratu, uz našeg 12 igrača na Rujevici, pobijediti Lille.", priča Marco Pašalić za službene klupske kanale, strijelac sjajnog loba u Francuskoj i ponajbolji igrač Rijeke na početku sezone. Svaki mu je pogodak pravo remek-djelo, ne misli se zaustavljati.

"Bitno je da smo igrali kao momčad, onda dođe do takvih golova. Bio je dogovor da napadamo dubinu, napali smo dubinu, bio sam u takvoj situaciji i zabio sam. Ali, ne brojim previše taj gol, mislim, broji se za uzvrat, ali važnije je bi bilo da smo pobijedili ili da je ostalo 1-1."

Sad slijedi Dinamo, dvoboj protiv bivšeg trenera Jakirovića u Maksimiru?

"Bit će to muška utakmica, intenzivna. I bit će nam još veća motivacija, nakon svega što se događalo proteklog tjedna. Dat ćemo sve od sebe, čujem da dolazi puno navijača i to će nam svima biti poticaj. "

Osjeća li se umor od ritma četvrtak-nedjelja?

"Normalan je to umor od utakmice, ali za nogometaša je najljepše igrati utakmice, da se pokažeš. To je najveći privilegiji koji možeš imati kao igrač."

Dinamo je u četvrtak pobijedio Spartu, Modri i dalje imaju veliku igračku, individualnu kvalitetu?

"Imamo i mi invdividualnu kvalitetu. Mladi smo, igramo sa srcem, hoćemo i želimo i vjerujem da možemo ostvariti nešto veliko.", kazao je samouvjereno Pašalić.



Tagovi

Marco PašalićHNK RijekaSergej JakirovićLilleŽeljko SopićGNK Dinamo

Ostale Vijesti