Pašalić novim golom potvrdio ostanak Elchea, Torres zabio kao u najboljim danima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.04.15. | 09:52

U dvije posljednje sinoćnje utakmice 34. kola Primere vrijedne pobjede ostvarili su Elche i Atletico Madrid.

Elche je praktički riješio pitanje ostanka u ligi, svladavši na svom stadionu s uvjerljivih 4:0 Deportivo. Vodili su domaći 2:0 na poluvremenu golovima Jonathasa i Lombana iz penala, a treći pogodak u 54. minuti zabio je Mario Pašalić. Mladom hrvatskom veznjaku to je bio drugi ovosezonski gol, nakon što je prvijenac postigao u pretprošlom kolu... Time je nastavio sa sjajnim igrama, zbog čega su ga talijanski mediji prije nekoliko dana istaknuli kao veliku želju Lazija, koji ga je navodno spreman platiti čak 15 milijuna eura!

Konačnih 4:0 u sudačkoj nadoknadi postavio je Rodrigues, a Elche je ovom pobjedom skočio na 13. mjesto s 37 bodova. Četiri kola prije kraja imaju +8 ispred opasne zone, u kojoj je 18. Deportivo.

Važne bodove ostvario je i Atletico Madrid pobijedivši na nezgodnom gostovanju kod Villarreala s 1:0. Gol odluke u 74. minuti postigao je Fernando Torres. Nakon velike pogreške domaće obrane El Nino je izašao sam pred Asenja kojeg je zaobišao, a potom se jednim driblingom riješio dvojice braniča i gotovo ušetao s loptom u gol pored Villarrealovih igrača koji su ostali ležati na travi... Bio je to gol kao u najboljim Torresovim danima!

Inače, Torres je u igru ušao u 62. minuti umjesto Marija Mandžukića. Atletico je pobjedom ostao treći, sada imaju 75 bodova, odnosno ugodnih +6 ispred Seville. Čini se da će direktno u Ligu prvaka... Villarreal je šesti s 53 boda i čeka ga nastup u Europskoj ligi.

(Foto: Action Images)


Tagovi

ElcheMario PašalićAtletico MadridFernando TorresDeportivo

Ostale Vijesti