AMANDA PEROBELL/Action Images
AMANDA PEROBELL/Action Images

Paqueta opet presudio - Brazil u finalu Copa Americe (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 07:03

Neymar igra fantastično.

Baš kao i tri dana u četvrtfinalu protiv Čilea, Lucas Paqueta zabio je jedini pogodak na utakmici polufinala Copa Americe protiv Perua (1:0) na Maracani i odveo domaćina Brazil u finale. No, za razliku od utakmice protiv Čilea, kada je Paqueta ušao početkom nastavka i odmah zabio, sada je veznjak Lyona krenuo od prve minute, a jedini pogodak na utakmici pao je u 35.

Doduše, uvjerljivo najveći dio posla odradio je igrač utakmice Neymar koji je okružen trojicom, kasnije i četvoricom Peruanaca zadržao loptu, jednom je i provukao kroz noge, te uposlio Paqueto kojem nije bio problem zabiti.

Pogodak Paquete pogledajte OVDJE.

Brazil u ovoj utakmici nije briljirao, ali je odigrao 'koliko je trebalo'. Najveću šansu Peru je imao početkom nastavka kada Gianluca Lapadula nije uspio nadmudriti Edersona, a probao je je i Alexander Callens glavom deset minuta prije kraja. Također, Peruanci su u 42. tražili igranje rukom, no VAR je ostao nijem (VIDEO).

Ipak, Brazil zasluženo slavi, Titeova momčad ima nevjerojatno širok izbor igrača te na krilima raspoloženog Neymara (VIDEO) čeka pobjednika dvoboja Argentna - Kolumbija koji se igra u tri sata ujutro po hrvatskom vremenu.

Podsjetimo, Brazil je branitelj naslova, lovi jubilarnu 10. titulu, a ovo će Selecau biti 21. finale natjecanja.


Tagovi

BrazilBrazilska nogometna reprezentacijaperuanska nogometna reprezentacijaPeruLucas PaquetaGianluca LapadulaNeymarCopa America

Ostale Vijesti