REUTERS/Alkis Konstantinidis
REUTERS/Alkis Konstantinidis

PAO pogotkom u 90+7. minuti osvojio Kup, Francuskinja podijelila tri crvena kartona pa ju policija ispratila s terena

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 22:06

Jedvaj je odigrao svih 90 minuta za slavljeničku momčad, dok Neven Đurasek zbog ozljede nije konkurirao kod gostiju.

PAOK-u prvenstvo, a PAO-u kup: takav je epilog sezone u grčkom nogometu. U 'ludoj' utakmici igranoj u Volosu na praznom Panthessaliko stadionu, momčad (privremenog trenera) Christosa Kontisa upisala je 1-0 pobjedu protiv Arisa koju joj je potpisao nada grčkog nogometa, 22-godišnji Georgios Vagiannidis, koji je u 90+7. minuti bio precizan nakon dodavanja Juankara.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bek za beka, lijevi za desnog, i PAO je osvojio Kup. A to je nešto u što mnogi nisu vjerovali budući da su prije samo sedam dana raskinuli suradnju s legendarnim Turčinom Fatihom Terimom koji se na njihovoj klupi zadržao svega pet mjeseci.

Svih 90 minuta za PAO su odradili Tin Jedvaj, povremeni Vatreni te nekadašnji veznjak Rijeke, Adam Gnezda-Čerin. Najistaknutiji pojedinac u redovima Arisa je Martin Montoya, nekadašnji bek Barcelone i Intera, dok je sportsku politiku kluba donedavno vodio Robert Palikuča.

Inače, utakmicu je sudila francuska sutkinja Stéphanie Frappart koja je na utakmici pokazala tri crvena kartona. Prvo je drugi žuti karton u 51.minuti dobio desni bek PAO-a Kotsiras, potom je 14 minuta kasnije na prijeveremno tuširanju završio veznjak gostiju Darida, da bi onda Aris dobio i drugi crveni karton kad je izravan crveni karton u 71.minuti dobio veznjak Jules. Zanimljivo, utakmica ja trebala biti produljena za šest minuta, pobjednički pogodak pao je u 90+7., da bi kraj Francuskinja označila u 90+9. minuti. Zbog svega navedenog, Frappart je na kraju utakmice bila 'opkoljena' od strane nogometaša Arisa te ju je u konačnici policija ispratila s terena. Što bi tek bilo da se nije igralo pred praznim tribinama... (I.A.S.)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tin JedvajPanathinaikosArisStéphanie Frappart

Ostale Vijesti