Pao najbrži pogodak, Azerbajdžanci se u sudačkoj nadoknadi spasili od poraza!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.09.16. | 19:15

Odigrana je prva utakmica nove sezone Europske lige.

Novu sezonu Europske lige su otvorili nogometaši Qarabaga i Slovan Libereca, koji su podijelili bodove u prvo kolu skupine J, odigravši miroljubivih 2:2.

U susretu smo vidjeli najbrži pogodak u povijesti grupne faze ovog natjecanja, a junak je bio Sadiqoy, koji je svojoj momčadi osigurao bod pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Do tada je Slovan vodio 2:1 i činilo se da će bodove osvojiti gosti iz Libereca.

Slovan je ostavio bolji dojam i dvaput vodio. Baros je već u prvoj minuti asistirao Sykori za najbrži gol u povijesti grupne faze Europske lige. Sykora je mrežu domaćina zatresao u devetoj sekundi, čime je srušio prethodni rekord Sevillinog Vitola, koji je mrežu Villarreala 2015. pogodio nakon 13 sekundi.

Michel je u sedmoj minuti izjednačio za domaćine, a novo vodstvo Slovanu osigurao je Baros sredinom drugog dijela u 68. minuti. U sudačkoj nadoknadi je za Qarabag i konačan rezultat 2:2 bio precizan već spomenuti Sadiqov.

Qarabag je tako ostao nepobjediv u Europi ove sezone.

<iframe frameborder="0" width="640" height="360" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4tcbpw" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x4tcbpw_all-goals-qarabag-2-2-slovan-liberec-15-09-2016_sport" target="_blank">All Goals - Qarabag 2-2 Slovan Liberec 15.09.2016</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/mohtv" target="_blank">mohtv</a></i>

Europska liga, prvo kolo:

Skupina J

Qarabag – Slovan Liberec 2:2 (Michel 7', Sadiqov 90+4'/Sykora 1', Baros 68')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

QarabagSlovan Liberec

Ostale Vijesti