Palermo ide po svjetski rekord? Imaju već petog trenera ove sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.04.17. | 16:58

Ekipa našeg Josipa Posavca na putu je prema ispadanju iz lige.

Uz trenera, otkaz je dobio i sportski direktor Nicola Salerno, a potezi su objašnjeni u priopćenju uprave kluba koju prenosimo.

˝Ne možemo se oteti dojmu loše igre i pokazatelja u zadnjih nekoliko utakmice. Dugujemo sebi, navijačima i prestižnim bojama na našem dresu da se do kraja sezone borimo do smrti kako bi ostali u ligi. Moramo ostaviti sve na terenu. Trebamo promjenu koja će nam dati veliki vjetar u leđa, trener Lopez je bio u teškoj situaciji i zahvaljujemo mu se na svemu˝ - izjavio je predsjednik kluba, Paul Baccaglini.

U posljednjih osam kola Palermo je osvojio samo jedan bod pa je alarm za uzbunu opravdan. Ispadanje je vrlo blizu i treba im čudo, opća mobilizacija i podrška, no i sve to bi moglo biti nedovoljno jer treba realno sagledati stvari i reći kako trenutni sastav nema kvalitete za elitno društvo talijanskog nogometa. Dužnost Lopeza do kraja sezone će preuzeti trener omladinske škole Diego Bortoluzzi, piše Football Italia.

Lopez nije bio trener ni puna tri mjeseca, naslijedio je Eugenija Cornija, a prije njega ove su sezone otkaze dobili Davide Balardini i Roberto De Zerbi.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Diego Lopez

Ostale Vijesti