Sudac Igor Pajač. Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Sudac Igor Pajač. Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Pajač sudi Hajduk – Lokomotiva, Bel u VAR sobi na Slaven – Rijeka, Čulini Rudeš – Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 17:55

Objavljni su suci za 27. kolo HNL-a

Na službenim stranicama HNL-a objavljen je popis sudaca za utakmice 27. kola domaćeg prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo u petak na Opus Areni otvaraju Osijek i Varaždin (17 sati, Max Sport 1), a glavni arbirat na tom ogledu bit će Mateo Erceg iz Benkovca, dok će u VAR sobi glavnu riječ imati Duje Strukan iz Splita.

U subotu će prvi na teren nogometaši Slaven Belupa i Rijeke (15.00), a tamo će pravdu dijeliti Zdenko Lovrić iz Đakova. Zanimljivo, u VAR sobi bit će Dario Bel koji je bio glavni arbitar na ogledu Dinama i Rijeke kad su Plavi pogotkom u 90+5. minuti došli do pobjede u derbiju 24.kola HNL-a.

 U 17.10 sati na Poljudu će snage odmjeriti Hajduk i Lokomotiva, a utakmicu će suditi Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina). U VAR sobi bit će Patrik Kolarić (Čakovec).

 U nedjelju u 15 sati na Aldo Drosini će snage odmjeriti Istra 1961 i Gorica (HTV2, Max Sport 1). Glavni sudac utakmice bit će Ante Terzić (Podstrana), dok će u VAR sobi biti Ivan Bebek (Rijeka).

 Kolo će utakmicom na NS Zagreb (Kranjčevićeva) zaključiti nogometaši Rudeša i Dinama (17.10). Za taj ogled delegiran je Zagrepčanin Ante Čulina, dok će u VAR sobi biti Ivan Matić (Osijek).



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR suciSudačka komisija HNS-aJosip BrezniIvan NovakAnte KulušićIgor PajačDario BelAnte Čulina

Ostale Vijesti