Ovoga nema niti na Football Manageru: Nevjerojatna statistika s utakmice Rijeka - Slaven (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.03.15. | 10:39

Rijeka je jučer kiksala na Kantridi sa Slaven Belupom (1:1), pa nakon 23 odigrana kola zaostaje za vodećim Dinamom 11 bodova.

Očekivano su Riječani dominirali od samog početka, ali do početnog vodstva došao je Slaven Belupo preko Parlova u 32. minuti. U idućem napadu sjajnim golom izjednačio je Alex Fernandez, međutim domaćin u idućih sat vremena nije uspio do preokreta.

>> Slaven iznenadio na Kantridi: Rijeci nije pomogla niti golčina Alexa (VIDEO)

Razlog leži u čudesnoj partiji gostujućeg vratara Ivana Karduma, koji je doslovce skidao čuda! Bio je svladan tek jednom, u 73. minuti, ali udarac Josipa Mišića zaustavila je vratnica. Konačna statistika izgledala je nevjerojatno, kao na kompjuterskoj igrici... U kornerima je bilo 12:0 za Rijeku, koja je imala 67% posjeda lopte i čak 34 pokušaja na gol gostiju, no Slaven je uspio doći do boda iz jedinog udarca u okvir vrata. Mogli su zamalo gosti i do punog plijena, ali Petar Mišić u 75. minuti u čistoj šansi pucao je pored vratnice.

"Ovo je utakmica koja se dogodi i iz koje moramo izvući pouku i ja ću to napraviti. Nedostajao nam je igrač koji bi bio odlučniji i konkretniji. Slaven je odigrao pošteno, nedostajalo je malo "krvi" u nekim trenucima. Moramo nastaviti raditi i tražiti rješenja", kazao je poslije utakmice Rijekin trener Matjaž Kek.

Što reći? I to je nogomet!

(Foto: Pixsell, screenshot: Arena Sport)


Tagovi

RijekaSlaven BelupoIvan Kardum

Ostale Vijesti