Ovog tjedna prinova na Maksimiru: Bjelica dovodi krilnog napadača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.02.20. | 14:28

Mladi reprezentativac Argentine trebao bi biti instant pojačanje u svlačionici Nenada Bjelice.

Iako je prijelazni rok u ligama petice završio, on i dalje traje u brojnim manje razvikanim europskim ligama, pa tako i u Prvoj HNL. Hrvatski klubovi mogu trgovati do 17. veljače u 23:59 sati, kada zimski rok završava i za njih.

Mnogi još nisu popunili igračku križaljku, a među njima je i zagrebački Dinamo koji bi uskoro trebao potpisati novo pojačanje. Kako prenose 24sata, ovog tjedna bi na Maksimir konačno trebao sletjeti Matias Godoy, 18-godišnji krilni napadač argentinske Atletico Rafaele.

Omaleno krilo (172 centimetra), početkom siječnja posao je punoljetan, a lani je predstavljao 'Gaučose' na Svjetskom prvenstvu u Brazilu u uzrastu do 17 godina. U četiri nastupa (dva od prve minute) skupio je tri gola.

Njegov dolazak je potvrdio i Zoran Mamić, a za Sporstke novosti je rekao sljedeće:

"Istina je, iako jos nismo potpisali ugovor, on bi za dva-tri dana trebao biti u Zagrebu. Priključit će se drugoj momčadi, ponekad možda trenirati s prvom. A nije on jedini, uskoro ćemo, nadam se, dovesti još neke mlade igrače iz velikih klubova"

U redove 'Modrih' trebao bi doći na posudbu s pravom otkupa, a prethodno su interes za njim pokazivali europski velikani poput Intera, Milana i Chelseaja. Iako se prvotno spominjao dolazak u Zagreb preko Inter Miamija, ta opcija je otpala te bi on trebao direktno, bez posrednika, stići u Maksimirsku 128.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Matias GodoyNenad Bjelica

Ostale Vijesti