Ovo su najveći talenti na svijetu: Dvojica Dinamovaca među odabranima!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.10.15. | 16:57

Dinamovci na elitnoj listi...

Uoči U-17 Svjetskog nogometnog prvenstva ugledni Guardian sastavio je listu od 50 najvećih talenata rođenih 1998. godine, na kojoj su se našla i dvojica nogometaša Dinama – Davor Lovren i Dani Olmo.

Lovren je predstavljen kao mlađi brat Dejana Lovrena, braniča Liverpoola.

„Odgovor na vaše prvo pitanje jest – da, Davor je Dejanov brat. No nemojte mu to uzeti za zlo dok ga ne vidite kako igra“, piše Guardian.

Britanski list dodaje kako se Davor Lovren može pogledati u juniorskoj Ligi prvaka gdje nastupa s Dinamom. Predstavljen je kao jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije, a novinari Guardiana ga uspoređuju s Edenom Hazardom, koji mu je i idol.

Što se Danija Olma tiče, Guardian o njemu piše kao jednom od trojice najtalentiranijih Španjolaca u svojoj generaciji, uz napomenu da je ofenzivac u Dinamo stigao iz Barcelone kako bi što prije dobio priliku u seniorskom nogometu.

Vrijedi istaknuti kako je među 50 najvećih talentata svrstan i Christian Pulisic, momak hrvatskih korijena iz SAD-a. Od susjednih zemalja, Sloveniju predstavlja golgeter Jan Mlakar iz Fiorentine, a Srbiju „desetka“ Zehrudin Mehmedović, playmakar Čukaričkog. 

Kompletnu listu možete pogledati ovdje.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

GuardianDinamo ZagrebDani OlmoDavor Lovren

Ostale Vijesti