Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Ovo su igrači na koje Bišćan ne računa! Mogla bi se složiti dobra momčad...

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.07.23. | 16:00

Neki čekaju posudbe, neki novi klub, neki raskid ugovora. Treniraju u Zagrebu, jer nisu trenutno u planovima Dinamova trenera

Dok Igor Bišćan brusi formu svojih igrača za početak sezone u Brdu kod Kranja te svakodnevno osluškuje vijesti s nogometnog tržišta, hoće li mu Uprava koga prodati ili dovesti, u Zagrebu svakodnevno trenira čitava jedna momčad igrača, na koje Dinamov trener i klub ne računaju. Na neke privremeno, jer, možda će neki i otići na posudbu, na neke stalno, njima se traži novi klub uz raskid ugovora. Solidna bi se HNL momčad mogla napraviti od tih imena, a eto, u Dinamu su oni (trenutno) višak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, u Zagrebu, pod trenerskom palicom Sandra Perkovića, zadnjih dana vježbaju: Faris Krkalić, Dominik Braun, Filip Brekalo, Ivan Šaranić, Matej Mamić, Ivan Laća, Vinko Rozić, Stefan Milić, Fran Tomek, Marko Brkljača, Sandro Kulenović, Mario Ćuže i Alessio Tonon. Vrlo šaroliko društvo, od pompoznih pojačanja, bivši velikih klupskih projekata do igrača, koji su se već dokazali na HNL razini, čak i u inozemstvu, ali u Dinamu nisu dobili priliku ili je nisu iskoristili.

Vjerojatno će se uskoro ova lista smanjivati, igrači nalaziti nove klubove, a mnogi se od njih, posebno starijih igrača, u Dinamo više neće vraćati. U Maksimiru su, jednostavno, odlučili 'kresati' broj igrača, nema više 'ugovora radi ugovora'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Sandro KulenovićMario ĆužeIgor BišćanMarko Brkljača

Ostale Vijesti