REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Ovo što je napravio Luka nije viđeno u La Ligi već 20 godina!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 08:51

Jednom riječju, Luka je – vječan!

Pogodak Luke Modrića protiv Seville s kojim je Real Madridu donio novu minimalnu pobjedu u 26. kolu La Lige na naslovnim je stranama svih relevantnih sportskih medija. Vade se podaci, traže se posebne cake, svi žele Lukinom pogotku dati još jednu dodatnu dimenziju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Da nije najbolji, to se ne bi radilo. Svi bi mu pljeskali tu večer, rekli mu 'sjajan si' i već sutra okrenuli novi list. Ali, s Lukom to ne ide tako.

Zanimljivu stvar izvukli su ljudi iz Opte koji ističu kako ovo što je napravio Luka Modrić nije viđeno 20 godina. Naime, Luka je u nedjelju postao drugi najstariji strijelac pogotka izvan 16 metara još od sezone 03./04. kad je Jorge Molina zabio dva pogotka, a tada je imao 40 godina i 15 dana.

U trenutku kad je zabio pogodak Andalužanima, Luka je bio 39 godina i 169 dana – mlad. Nevjerojatna je njegova dugovječnost, odnosno mogućnost da u najtrofejnijem klubu na svijetu i jednoj od najboljih liga na svijetu radi razliku. Iako ga se 'tjera' već dulje od godinu dana, ako je netko pomislio da Luka više ne može, on ga je sada na najbolji mogući način uvjerio u suprotno.

Maestro se zagrijava, sve ovo što gledamo je ionako samo hvatanje zamaha za ono što planira napraviti ovog ljeta u Njemačkoj… (I.A.S.)



Tagovi

Luka ModrićLa LigaReal Madrid

Ostale Vijesti