Ove tri utakmice morate pogledati: iskupljenje u Dortmundu, lude utakmice u Španjolskoj i Francuskoj

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 18.02.17. | 09:39

Donosimo vam najavu tri utakmice koje danas ne smijete propustiti!

Dortmund – Wolfsburg (početak u 15:30)

Borussiji u goste nakon europskog posrtaja protiv Benfice dolazi Wolfsburg. Ako su Tuchelovi momci ti koji su u oscilirajućem periodu ove sezone, onda što reći za Wolfsburg. Vukovi idu po onom principu „jedan korak naprijed, dva unazad“, gdje – uz limitirani napadački odjel, koji dolaskom Gomeza nije niti malo profitirao sa samo 19 golova u 20 susreta – plešu po samom dnu ljestvice. Sada idu na možda i najteže gostovanje u ligi, gdje bez obzira koliko propusna obrana bila i koliko bodova prosula putem, Borussia ne prašta. Sve ukazuje da bi Tuchelova momčad morala zbiti redove i ponoviti susret protiv RB Leipziga kako im ne bi izmaknula europska mjesta.

Koliko god bila u krizi, toliko vjerujemo da Tuchelova momčad neće izgubiti, a prilično smo sigurni da će biti tvrda utakmica. Naš je prijedlog da se okladite na dvoznak i manje od tri gola. Koliko iznos taj tečaj, ali i sve ostale tečajeve na ovu utakmicu možete pronaći OVDJE.

Caen – Lille (početak u 20:00)

Lille je još jedna žrtva oscilirajuće Ligue 1; momčad koja je konstantno zapravo tu negdje u vrhu u posljednjih sedam sezona (uz naslov prvaka 2011.!) sada je u mučnoj borbi za opstanak. Danas će, nakon tri poraza u nizu, u susretu protiv Caena za koji zabija naš Ivan Santini morati doći barem do boda, jer su tek jedan bod iznad opasne zone, koju predvodi upravo Caen. Domaćini iz Normandije su u tek nešto boljoj situaciji, ali s također samo s četiri boda u zadnjih pet susreta. Međutim, Caen nije toliko jednostavan suparnik kod kuće, gdje zapravo imaju šest pobjeda u 11 susreta, dok Lille bilježi tek jednu pobjedu na cesti. Njima već neko vrijeme nedostaju Lopes i Mavuba, dok rotacijski napadač Bissouma također nije u kadru, što dodatno otežava okolnosti za goste iz Lillea.

Očekuje nas tvrda utakmica u kojoj je teško prognozirati pobjednika. Caen je u laganoj prednosti i tečaj na njega je 2,50. Sve ostale tečajeve potražite OVDJE.

Sevilla – Eibar (početak u 20:45)

Ususret europskim iskušenjima protiv Leicestera momčad Jorgea Sampaolija mora dočekati ekipu s ponajboljom formom u La Ligi nakon dvaju Reala, Madrida i Socidedada te Barcelone – Eibarom. Gosti su u nizu od četiri pobjede u posljednjih pet susreta, s tim da su u posljednje tri utakmice pokazali to na najbolji način, uz tri pobjede i gol razliku 11:1. Sevilla je prošlo kolo došla do važne pobjede u gostima kod Las Palmasa, a iako Eibar nije toliko vičan skupljanju bodova na teškim gostovanjima (izuzev sjajne partije na Mestalli protiv Valencije imaju samo tri pobjede u 10 susreta u gostima) pokušat će doći možda i do najvećeg skalpa u posljednje vrijeme, onog Sevillinog.

Sevilla je favorit u ovoj utakmici, a tečaj na domaću pobjedu je 1,50. Sve ostale tečajave, posebne igre i mogućnost oklade na ovu utakmicu potražite OVDJE

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti