Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Ove sezone je igrao protiv Dinama u Europi, bio je član Rijeke, a sad je ostao bez kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.05.21. | 16:27

Klub s Kvarnera ga je u ljeto 2020. godine pustio bez da su za njega dobili ikakvu odštetu.

Mario Pavelić više nije igrač austrijskog WAC-a.

27-godišnji Austrijanac je u ljeto 2020. godine stigao u klub bez da je za njega plaćena ikakva odšteta, a ove je sezone skupio 17 nastupa u svim natjecanjima.

Prošle sezone je kao posuđeni igrač Rijeke bio član Admire Wacker kojeg je tad vodio Zvonimir Soldo. Pavelić je igrao standardno, a iako ga je WAC doveo kao pojačanje, s vremenom je ipak preselio na klupu pa mu tako jednogodišnji ugovor ipak nije produžen.

Što se tiče njegovog boravka na Kvarneru, on i nije bio nešto impresivan. Za Rijeku je skupio 11 nastupa u svim natjecanjima, a jedini pogodak zabio je u svojem debiju u HNL-u protiv Gorice. Jedan period proveo je na posudbi u Sarpsborgu, a to mu Rijeku jedini period proveden van austrijske Bundeslige.

Bivši U-16, U-17, U-18 i U-19 reprezentativac Austrije svojim igrama nije natjerao upravu WAC-a da aktiviraju dodatnu godinu u njegovom ugovoru pa je tako sad slobodan potražiti novog poslodavca. Njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 400 tisuća eura, a jedini trofej u karijeri osvojio je u dresu Rijeke (Hrvatski kup, sezona 18/19.).


Tagovi

Mario PavelićHNK RijekaRijekaWolfsbergerAdmira WackerAustrijska Bundesliga

Ostale Vijesti