REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

Otkriven uzrok Kramarićevog izostanka s travnjaka: "Na terapijama je već tjedan dana"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.10.22. | 12:05

Trebalo bi biti sve u redu za Katar

Andrej Kramarić propustio je utakmicu sa Schalkeom zbog ozljede. Kako se bliži Svjetsko prvenstvo zabrinuli su se svi kako je napadač Hoffenheima i kolika je težina ozljede.

„Andrej se na ozljedu žali već nekoliko tjedana. Dobio je neugodan udarac u stopalo i osjeća bol. Proteklih je tjedana škrgutao zubima i igrao, ali bol ne prestaje. Stoga smo prije utakmice sa Schalkeom zajednički odlučili da to više nema smisla. Potrebno mu je neko vrijeme za oporavak“, kazao je trener Andre Breitenreiter nakon utakmice.

O čemu se točno radi rekao je Kramarić za Jutarnji list.

„Radi se o upali tkiva kod zgloba zbog udarca kojeg sam dobio, bit će valjda OK kroz neko vrijeme“, rekao je napadač, a za Jutarnji su njegovi bližnji dali nešto detaljniji izvještaj:

„Problem je nastao kod udarca u gležanj, koji ga blokira stvarajući mu jaku upalu i bol. Na terapijama je već tjedan dana, a radi se o jednoj od onih ozljeda za koje ne znaš duljinu oporavka...“

S obzirom na predviđanja uza ovu ozljednu neće biti potreban operativni zahvat, a Kramarić bi se trebao oporaviti vrlo brzo. Neki spominju da bi na travnjaku mogao biti već u utorak u Kupu. (rv)


Tagovi

Andrej KramarićHoffenheimKatar 2022

Ostale Vijesti