Osvajač Kutije šibica i Trofeja Dinamo osvojio turnir u Dubravi

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.06.18. | 09:22

Slijedi turnir u Kutini.

Ekipa Caffe bar Dobermann osvojila je Malonogometni turnir Dubrava, treći u sklopu ovogodišnjeg natjecanja Trofej Dinamo. Aktualni osvajači Trofeja Dinamo u finalu Dubrave svladali su ekipu NC Truth Restoran Vallis s rezultatom 5:1.

Dobermann je poveo golom Alena Fetića, a zatim i povećao svoju prednost preko Roka Mordeja. Ekipa NC Truth Restoran Vallis uzvratila je pogotkom Josipa Jurića, ali više od toga nije mogla. Za 3:1 je zabio Matija Majcenić, a još dva pogotka, za završnih 5:1, postigao je trostruki strijelac Alen Fetić. Treće mjesto osvojila je ekipa BDMŽ pobijedivši Cvjetno Polikliniku Milojević.

Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Dobermanna Alen Fetić. Iz iste ekipe dolazi i Adonis Dokuzović, najbolji golman turnira. Titulu za najboljeg strijelca u Dubravi podijelili su Matija Rajh iz ekipe BDMŽ i Ivan Mikulić iz ekipe NC Truth Restoran Vallis. Na turniru u Dubravi dodijeljena je i nagrada za fair play, a dobila ju je ekipa Bratići.

Sljedeći turnir u sklopu Trofeja Dinamo igrat će se u Kutini od 21. do 25 lipnja. Kutina će biti četvrti turnir u sklopu natjecanja, drugi izvan Zagreba. Uz Kutinu, ostali su još turniri na Savici, u Ivanić Gradu i Dugavama na kojima ekipe mogu skupiti bodove i plasirati se na veliku završnicu na Šalati koja će se igrati 8. i 9. rujna.

(Foto: Trofej Dinamo)

 


Tagovi

Trofej DinamoDobermannFutsalFutsal Dinamo

Ostale Vijesti