Osramotio se Dinamo, ali što tek reći za Rijeku - Aberdeen zaledio Kantridu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.07.15. | 22:52

Riječnima će trebati čudo ako žele vidjeti treće pretkolo Europske lige...

Armada je doživjela šok na Kantridi! Ako se jučerašnji bod Dinama može nazvati sramotnim, onda je teško pronaći riječi za teški kiks Riječana u drugom pretkolu Europske lige.

Momčad Matjaža Keka pala je bez 'ispaljenog metka', s tri pogotka u mreži Vargića. Scenarij kojem se nije nitko nadao pa ni najveći navijači viceprvaka Škotske.

Iako su prvi zvižduci domaće publike, pri rezultatu 0:0, krenuli već oko 30. minute igre, sada bi se taj rezultat činio kao 'dar s neba'. Osam minuta kasnije dolazi do prvog 'šamara' koji je trebao i morao razbuditi usnule nogometaše Rijeke. Na asistenciju McGinna pogađa Considine te su svi tada očekivali mnogo boljeg hrvatskog predstavnika u nastavku. No, drugih 45 minuta donosi sve goru sliku za Matjaža Keka. U 52. minuti pogađa Pawlett nakon dvojbene situacije, a točku na 'i' neslavne riječke noći postavlja McLean u 75. minuti.

Dakako, ništa nije gotovo po viceprvaka Hrvatske, ali je jasno kako će Kek morati poduzeti drastične promjene ne bi li pokrenuo svoju momčad. Podsjetimo, Riječani su u prvom kolu domaćeg prvenstva odigrali neodlučeno protiv Intera u Zaprešiću.

Uzvratni susret Rijeke i Aberdeena na rasporedu je za tjedan dana.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Europska ligaAberdeenRijeka

Ostale Vijesti