Reuters
Reuters

Osmina finala Europske lige: Rakitić protiv Vlašića, Gvardiol i Olmo napadaju Spartak Moskvu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.02.22. | 12:17

Održan ždrijeb osmine finala.

Nakon što su jučer završene uzvratne utakmice prvog kruga nokaut faze Europske lige, danas je održan ždrijeb osmine finala u kojem su se priključili osvajači skupina EL - Monaco, Bayer Leverkusen, Crvena Zvezda, Lyon, West Ham, Spartak Moskva i Eintracht Frankfurt

Zanimljivo, u osmini fina susrest će se dva kluba s kojima je Dinamo odigrao svoje posljednje europske utakmice u aktualnoj sezoni - West Ham i Sevilla. Samim time doći će do susreta između 'dinamovca' Rakitića kojeg je u reprezentaciji zamijenio 'hajdukovac' Vlašić.

Zanimljivo će biti i bivšim dinamovcima Jošku Gvardiolu i Daniju Olmu koji idu na noge Spartaku iz Moskve. Za ruske klubove još uvijek nisu izrečene sankcije, ali pitanje je gdje će se uzvrat održati.

Atalanta Maria Pašalića sučelit će se s jakim Bayerom iz Leverkusena, a Barcelona ima relativno lagani put protiv ove sezone neuvjerljivog Galatasaraya.

Parovi osmine finala Europske lige:

Glasgow Rangers - Crvena zvezda

Braga - Monaco

Porto - Lyon

Atalanta - Bayer Leverkusen

Sevilla - West Ham

Barcelona - Galatasaray

RB Leipzig - Spartak Moskva

Betis - Eintraht Frankfurt


Tagovi

Europska ligaNikola VlašićWest HamAtalantaMario PašalićSevillaIvan RakitićDani OlmoJoško GvardiolLeipzigRB LeipzigSpartak MoskvaBarcelonaGalatasaray

Ostale Vijesti