Osječani u mukama: Zekićevom napadaču pukli križni ligamenti tek što se vratio na teren

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.02.24. | 18:23

Duga pauza je bila i još duža ga čeka

Loše vijesti za Bijelo-plave. Ususret gostovanju kod Istre 1961 stigla je nova vijest o ozljedi. Naime, kako su javili iz kluba, mladi napadač Luka Branšteter se ozlijedio i to opasno. Doživio je na treningu rupturu prednjih križnih ligamenata nakon što se od iste ozljede tek oporavio.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Tek što se vratio nakon osmomjesečne stanke, Luka Branšteter na treningu je doživio rerupturu prednjih križnih ligamenata. Luka, drži se, Bijelo-plava obitelj je uz tebe!", objavili su Osječani na društvenim mrežama.

Da stvar bude gora, Branšteter se vratio na travnjak nakon operacije prednjih križnih ligamenata istog koljena koje je sada ponovno ozlijedio. Sada je nužan novi operativni zahvat i jasno je da ga ponovno neće biti duže vrijeme.

"Branšteter se nesretno ozlijedio na jednom od prošlotjednih treninga kada je pucao ka vratima, no tijelo mu se u tom trenutku „zarotiralo“, opterećenje je ostalo na koljenu desne noge te su magnetska rezonancija i CT pregled pokazali i potvrdili re-rupturu ligamenata", pojasnili su s Pampasa.

Inače, Luka se na istarskim pripremama vratio redovitim treninzima bez ikakve poštede, zaigrao je protiv Celja i Fehervara i asistirao Mierezu za pogodak te je bio pričuva u prvenstvenom dvoboju s Rudešom na startu proljetne polusezone.

Podsjetimo, ovoga vikenda Osijek čeka gostovanje kod Istre 1961 koja je smijenila trenera i na krilima pozitivnog šoka će pokušati popraviti svoje bodovno stanje, dok je slavonski prvoligaš pružio dobru izvedbu protiv Hajduka na Pampasu i ozbiljno pikiraju na sami vrh HNL ljestvice koja je s posljednjih nekoliko kikseva Splićana postala sve intrigantnija. (eg)



Tagovi

NK OsijekLuka BranšteterZoran Zekić

Ostale Vijesti