Slavko Midzor, Marko Lukunic/PIXSELL
Slavko Midzor, Marko Lukunic/PIXSELL

Osipavanje Dragovoljca: Klub napustili Majstorović i Perić

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.05.22. | 18:24

Očekuje se da će u narednim danima klub iz Sigeta napustiti mnoštvo igrača

Nije trebalo predugo čekati na osipavanje momčadi Hrvatskog dragovoljca. Nakon što Crni iz Sigeta nisu uspjeli osigurati prvoligaški status, sidro su dignuli kapetan Valentino Majstorović i napadač Karlo Perić koji su sporazumno raskinuli svoje ugovore.

Majstorović, 25-godišnji desni bočni igrač, je ove sezone zaigrao u 33 utakmice, a s obzirom da se radi o bočnom igraču, može se pohvaliti zgodnom statistikom – zabio je šest golova i tome pridodao jednu asistenciju. No, golovi su stigli na račun toga što je Majstorović bio zadužen za izvođenje kaznenih udaraca tijekom sezone za nama. Inače, radi se o igraču koji je ponikao na terenima na Sigetu, a nije poznato gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru.

Što se Perića tiče, on je već duže vremena bio zicer za napuštanje Crnih. Sam igrač je još prije dva tjedna izašao u medije kako bi se požalio na status kojeg ima u momčadi. Točnije, Perić je dobio ponudu za transfer, a klub ga je nakon toga stavio u zamrzivač. Potjeran je na tribine nakon što plaću nije vidio tri mjeseca, a sada se konačno izvukao.

Perić je, kao i Majstorović, prve nogometne korake napravio u Dragovoljcu. Ukupno je u prošloj sezoni zabilježio 26 utakmica i zabio tri gola.


Tagovi

HNLHrvatski dragovoljacKarlo PerićValentino Majstorović

Ostale Vijesti