Osim Sigalija, Dinamo vraća još dva legendarna stranca

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 07:56

Iako su veterani, partije koje pružaju i dalje su na visokoj razini.

Jučer se pojavila informacija o tome kako je dinamo zainteresiran za vraćanje Leonarda Sigalija, koji ima još godinu dana ugovora s argentinskim prvogliašem Racingom. Njegov agent Marcelo Carracedo tvrdi kako je često u kontaktu s novim/starim sportskim direktorom Dinama.

„Često me zovu iz Dinama i raspituju o njegovoj stiuaciji, osobito sad kad je liga u Argentini zaključena. Zasad je još igrač Racinga, važan je momčadi i sretan je ovdje, “ rekao je njegov zastupnik za Radio Del Plata.

Dinamo bi njime želio nadomjestiti odlazak Kevina Theophilea - Catherinea, no Sigali nije jedini bivši Dinamov stranac kojeg bi mogli ponovno vidjeti u Maksimiru. Pored njega, u staro bi se jato htjeli vratiti El Arabi Hilal Soudani i Junior Fernandes, donose Sportske novosti. 

Alžirac je trenutno u fazi rehabilitacije u Olympiacosu, nakon što je pretrpio tešku ozljedu križnih ligamenata. Ugovor mu traje još godinu dana, a do ozljede je bio odličan sa sedam golova i pet asistencija u 19 utakmica. U dresu Dinama odigrao je 196 utakmica, zabio 86 golova i dodao 54 asistencije. 

Što se Juniora Fernandesa tiče, njegov ugovor istječe ovog ljeta i bio bi najjednostavnija transfer opcija od navedenog trojca. On je trenutno u turskom Alanyasporu, a u ovoj sezoni ima jednak statistički učinak kao i Soudani. U dresu Dinama zabio je 51 gol i dodao 20 asistencija u 158 susreta. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Junior FernandesEl Arbi Hillel SoudaniLeonardo Sigali

Ostale Vijesti