REUTERS/Stoyan Nenov
REUTERS/Stoyan Nenov

Osijek saznao potencijalnog protivnika u trećem pretkolu, Vučur precizan s bijele točke za FCSB (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.07.21. | 18:34

Konferencijska liga je počela...

Dok je Hajduk u dalekom Kazahstanu brani 2:0 prednost iz prve utakmice na Poljudu, Osijek je nestrpljivo pratio zbivanja u Latviji. Premda su “bijeli” u potpunosti koncentrirani na Pogon, poznato je s kime će igrati ako prođu dalje. Prošlog tjedna su kuglice odlučile da će to biti bolji iz susreta Liejapaja – CSKA Sofija, no, nakon 180 minuta nogometa, niti jedna od ekipa nije uspjela postići pogodak.

Nisu uspjeli ni u produžecima. Liepaja se dobro branila, no činjenica da su Bugari u dva sata igre samo jedanput zapucali prema golu, dovoljno govori o tome kakav nogomet su priuštili klubovi prisutnima na stadionu. U redovima domaćih nastupa i Brazilac Dodo, kojeg navijači Dinama pamte iz dana kada je nastupao za Hajduk.

Kako su momčadi zbilja odigrale dvije utakmice u potpunom egalu, najpoštenije je bilo sve odlučiti preko jedanaesteraca.

S druge strane, bivši igrač Hajduka Stipe Vučur nije uspio preskočiti Shakter iz Karagandyja. U zbilja bizarnoj predstavi na gostovanju u dalekom Kazahstanu, Rumunji so donijeli 1:0 prednost iz prve utakmice, no sve su prosuli u prvih desetak minuta. Nakon velike, amaterske pogreške mladog vratara Vlada, domaći su poveli 1:0. Gol pogledajte ovdje.

Pred sam kraj utakmice slijedi povratak gostiju, koji su s 1:1 bili u prolazu dalje, no da predsjednik Ggigi Becali i društvo odlete u Bukurešt pofnutih glava pobrinuo se Tattybayev u sudačkoj nadoknadi, poslavši utakmicu u produžetke. Gol možete vidjeti ovdje.

Sve je otišlo u lutriju jedanaesteraca, u redovima domaćih su svi bili precizni, dok su gosti jedan penal promašili i tako ispali. Vučur je pucao posljednji za svoju momčad, zabio je gol, no to nije bilo dovoljno za prolaz.


Šahtjor Karagandy - FCSB 2:1 (1:0), prva utakmica 0:1, penali 5:3

Liepaja - CSKA Sofija 0:0 (0:0), prva utakmica: 0:0, penali 1:3



Tagovi

Konferencijska ligaCSKA SofijaStipe Vučur

Ostale Vijesti