Osijek preokretom slavio protiv Gorice koja je ponovno ostala s igračem manje

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.10.19. | 20:54

Momci Sergeja Jakirovića jednostavno igraju pregrubo.

Posljednja utakmica što se subotnjeg dijela 11. kola tiče odigrana je u Gradsko vrtu između domaćina Osijeka i Gorice. Nakon prvog poluvremena koje je proteklo bez golova, u drugom smo vidjeli sve najbitnije dijelove utakmice. Domaći su slavili rezultatom 2-1 protiv Goričana koji su i treću utakmicu uzastopce ostali s igračem manje na travnjaku.

Poveli su gosti pogotkom njihovog najboljeg pojedinca, Kristijana Lovrića, u 54. minuti utakmice. Malo više deset minuta kasnije Nemanja Ljubisavljević ruši igrača domaćih u svom šesanestercu i dobiva drugi žuti, isključujući karton, a Osječani dobivaju penal. Siguran realizator bio je Mirko Marić.

Iovo je treća utakmica uzastopce da Gorica ostaje s igračem manje – u prethodnom kolu protiv Intera isključen je Mario Marina, a protiv Slaven Belupa pocrvenili su Marijan Čabraja i Lovrić.

Igrača više Osijek je uspio iskoristiti, a gol za pobjedu u 75. minuti utakmcie postigao je Antonio Mance, a treba spomenuti kako je Joey Suk u šestoj minuti sudačke nadoknade glavom pogodio stativu i propustio donijeti bod momčadi Sergeja Jakirovića.

Osijek se, barem privremeno, vratio na treće mjesto ljestvice s 19 bodova, koliko ima i drugoplasirani Dinamo (ali i dvije utakmice manje). Rijeka je četvrta s 18 bodova, a Gorica ima 15 bodova i nalazi se na petom mjestu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Mirko MarićKristijan LovrićAntonio ManceNemanja LjubisavljevićHNK Gorica

Ostale Vijesti