Dubravka Petric / Pixsell
Dubravka Petric / Pixsell

Osijek potvrdio odlazak četvorice prvotimaca, sve ih je u klub doveo Nenad Bjelica

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.07.23. | 08:25

Najzvučnije ime koje odlazi svakako je Marin Leovac.

Nogometni klub Osijek potvrdio je na društvenim mrežama odlazak četvorice igrača. Kako su naveli u objavi, klub napuštaju Mihret Topčagić, Marin Leovac, Mario Jurčević i Diego Barri. Potonji je već pronašao novog poslodavca te seli u treći razred španjolskog klupskog nogometa, točnije u Cultural Leonesu. Zanimljivo, sva četiri igrača u Osijek su došla u mandatu Nenada Bjelice.

Možda najbolji dojam od svih ostavio je Slovenac hrvatskih korijena Mario Jurčević. Besplatno je doveden iz ljubljanske Olimpije u rujnu 2020. godine. Za Osijek je odigrao 73 utakmice u kojima je zabio jedan gol te 11 puta asistirao.

Još jedan iskusni lijevi bek – Marin Leovac – također će morati naći novog poslodavca. Na Gradski vrt stigao je početkom prošle godine za 300 tisuća eura iz Dinama, a ukupno je upisao 30 nastupa za Osijek (dva gola i tri asistencije).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mihret Topčagić pokazao se kao priličan promašaj. Iskusni napadač rodom iz Bosne i Hercegovine stigao je u siječnju 2021. iz litavske Suduve i u 38 utakmica zabio je šest golova, no često je izluđivao navijače promašenim zicerima.

Osim za Topčagićem, nitko od navijača vjerojatno neće žalitini za Diegom Barrijem. U Osijek je stigao u veljači 2022. iz španjolskog Badajoza. Za klub je odigrao 14 utakmica i samo 616 minuta ukupno, ali bez učinka mjerljivog postignutim golovima ili ostvarenim asistencijama. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekMarin LeovacMihret TopčagićMario JurčevičDiego Barri

Ostale Vijesti