Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek

Osijek poslao kapetana crnogorske U21 reprezentacije na posudbu u slovačkog drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 12:08

Dosad je za Bijelo-plave odigrao svega pet utakmica u svim natjecanjima, iako je Bjelica od njega imao velika očekivanja

Nikola Janjić zaključio je polugodišnju posudbu u slovenskom prvoligašu Bravu, a Osijek je sada dogovorio sa slovačkim drugoligašem Komarnom posudbu do kraja sezone.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Brzonogi Crnogorac je u Bravu skupio 15 nastupa ove sezone, ali se njegova minutaža značajno smanjila u drugom dijelu prve sezone. U prvom dijelu Janjić je bio standardan, većinu utakmica započeo je u udarnih 11, dok je onda drugi dio prvog dijela uglavnom bio u drugom planu. Uostalom, tome svjedoči i podatak da je od 11. do 19. kola skupio pet nastupa, a na terenu je ukupno proveo 54 minute.

Komarno je trenutno vodeća momčad Druge slovačke nogometne lige sa sedam bodova više od prvog pratitelja Prešova. Inače, Komarno je najstariji aktivni slovački klub, a osnovani su 1900. godine.

Janjić je karijeru započeo u Sutjecsi iz Nikšića iz koje je 2022. stigao u Osijek. S Bijelo-plavima je ugovorno vezan do još dvije i pol godine, a iako je kapetan crnogorske U21 reprezentacije, u Gradskom vrtu, a kasnije ni na Opus Areni, se dosad nije uspio nametnuti.



Tagovi

OsijekNikola JanjićSlovačkaZimski prijelazni rok 2024.posudba

Ostale Vijesti