Osijek pobjedom protiv Slavena otvorio HNL sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.07.19. | 20:54

Gosti su bili apsolutno bezopasni te su zasluženo ostali bez bodova.

Osijek je u Gradskom vrtu slavljem nad Slaven Belupom rezultatom 2:0 otvorio novu sezonu Prve HNL lige.

U prvom poluvremenu smo gledali apsolutnu dominaciju domaćina. Od samog početka Osijek se pokazao kao kvalitetnija momčad te je protivnika učinio potpuno neopasnog.

No, iako je Osijek kontrolirao igru i prijetio, tek je u 42. minuti uspio slomiti otpor gostiju. Strijelac za domaćine bio je Antonio Mance, ovoljetno pojačanje iz Nantesa. Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću domaćina, a zanimljivo je da Slaven nije uputio ni jedan udarac u okvir Ivušićevih vrata.

U drugom poluvremenu smo gledali nastavak dominacije domaćina. Redale su se prilike, ali Osijek nikako nije mogao do drugog gola, koji bi mu donio miran nastavak susreta.

Gosti su prvi udarac u okvir uputili u 80. minuti, no jalovi pokušaj nije predstavljao problem za Ivušića.  Da stvar bude gora za goste, u 85. minuti ostaju s igračem manje. Međimorec je nespretnim startom na centru igrališta zaradio drugi žuti te mu je sudac pokazao put u svlačionicu. Samo dvije minute kasnije, Osijek preko Mirka Marića povećava vodstvo, na pokazat će se konačnih 2:0.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Antonio ManceMirko Marić

Ostale Vijesti