Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek imenovao novog sportskog direktora, Sakalj ističe: „Imam maksimalno povjerenje“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.09.22. | 13:58

Bez iznenađenja u Gradskom vrtu.

Odlukom Uprave NK Osijek Ivica Kulešević promoviran je u novog sportskog direktora Kluba, objavili su iz Osijeka na web stranicama. Riječ je o bivšem igraču, treneru i voditelju škole nogometa Bijelo-plavih koji je u posljednje dvije godine obnašao funkciju pomoćnika sportskog direktora.

(1.85) Osijek (3.50) Lokomotiva (3.90)

„Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju Kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići“, rekao je predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj, da bi nakon njega riječ pripala i Ivici Kuleševiću.

„Hvala predsjedniku Sakalju i Upravi na povjerenju koje mi je ukazano. Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati. Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas.“


(1.85) Osijek (3.50) Lokomotiva (3.90)

Osijek ove subote na domaćem terenu dočekuje Lokomotivu. Po odlasku Nenada Bjelice u Gradskom vrtu očito nisu tražili neka rješenja izvana budući da je novi sportski direktor bio njegov 'dojučerašnji pomoćnik', dok je novi trener, doduše još uvijek ne službeno, postao također Bjeličin 'dojučerašnji' pomoćnik Rene Poms. (I.A.S.)

HNL, 11. kolo

Petak, 30. rujna

Varaždin – Istra 1961, 18.00

Subota, 1. listopada

Osijek – Lokomotiva, 16.55

Dinamo – Slaven Belupo, 19.30

Nedjelja, 2. listopada

Rijeka – Hajduk, 15.00

Šibenik – Gorica, 17.30

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Ivica Kuleševićsportski direktorOsijekFerenc Sakalj

Ostale Vijesti