Marko Mrkonjic/PIXSELL
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Osijek ga je prodao u Portugal za milijun eura, a sad će spašavati Dragovoljac

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.08.21. | 19:23

Stasiti stoper je baš ono što treba Kuljancu

Hrvatski dragovoljac je u velikim problemima. Pet kola, nula bodova. Gol razlika -12. Nismo očekivali puno od Dragovoljca, koji, iako prvak prošlogodišnje 2.HNL, nije odradio ljetni prijelazni rok pojačavši se na prijeko potrebnim pozicijama. Očekivali smo malo više, pogotovo u dvobojima sa sebi ravnim ekipama. I od njih su izgubili.

U prvom kolu je uvjerljivo slavila Istra 1961 a prošlog tjedna i Šibenik, gledatelji na Šubićevcu su gledali kako Šubarić vadi loptu iz mreže čak šest puta. Pojačanja su prijeko potrebna, a kako je zabilježio relevantni Transfermarkt, Andrej Lukić je novo ime na Sigetu.

Miroslav Kuljanac je i dalje trener prve ekipe, tu za sad promjena nema. Bilo je promjena u rosteru jer su Hajdukovi tići (Skorup i Teklić) potjerani iz kluba zbog, kako kaže predsjednik kluba “manjka zalaganja”. Ionako tanki roster tako je postao još “siromašniji”. Uostalom, i sam trener je redovito pred novinarima slao nedvosmislene poruke vodstvu kluba. Dragovoljac treba pojačanja.

Čini se da je danas jedno pravo pojačanje i dobio. Andrej Lukić, 27-godišnji, 190 cm visoki stoper stiće iz Brage u Hrvatski dragovoljac! Oni malo stariji ga pamte kao Osijekovo dijete koje je napustilo Gradski Vrt i za milijun eura odštete 2018. Godine prešlo u jaku Bragu. Tamo se nije naigrao. Otkako je otišao, promijenio je tri adrese u svrhu posudbe. Nizozemska, Grčka ,a pa čak i Dinamov krvnik Šerif.

U Bragi je skupio samo dvije utakmice, pa nije za čuditi da je povratkom iz Moldavije dobio slobodne papire da potraži novu sredinu na godinu dana. U Dragovoljcu će se naigrati, jer je momčadi prijeko potreban. U petak na Kranjčevićevu stiže Hajduk, izgube li sva tri boda, netko bi mogao postati bivši.

(10) HRVATSKI DRAGOVOLJAC (6.25) HAJDUK (1.25)




Tagovi

Andrej LukićHrvatski dragovoljacBraga

Ostale Vijesti