Osijek dominantno slavio protiv momčadi iz Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.01.20. | 20:09

Sjajno izdanje Bijelo-plavih na pripremama u Španjolskoj.

Osijek je u pripremnoj utakmici u španjolskoj Marbelli slavio protiv Lokomotiva iz Moskve rezultatom 2:0.

Bijelo-plavi su dominirali terenom, pogotovo je to bilo izraženo kad su najjače snage obje momčadi bile na terenu. Od samog starta utakmice Osijek je pritiskao rusku obranu te su već u 15. minuti zabili za 1:0. Mladi makedonski branič Todor Todorovski ubacio je s desne strane, a povratnik Grezda iz voleja pospremio je loptu kroz noge vratara Kočenkova.

Rusi u prvom dijelu praktički nisu ni zaprijetili, dok su Bijelo-plavi svoju bolju igru okrunili u 35. minuti. Mirko Marić je sam izašao oči u oči s vratarom te ga majstorskim lažnjakom zaobišao i pospremio loptu u praznu mrežu.

Do kraja susreta se igra primirila te nismo vidjeli nikakvih velikih prilika, posebno od Lokomotiva koji je danas jednostavno nadigran.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnkosijek%2Fposts%2F10159279044058852&width=500" width="500" height="595" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mirko MarićEros Grezda

Ostale Vijesti