Osijek dobio višemilijunske ponude za svoja dva igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.01.19. | 08:14

Osječani dobro zaradili.

Nakon što je Osijek prodao Harisa Hajradinovića u Kasimpašu za, pretpostavlja se, 2.5 milijuna eura, Osijekov predsjednik Ivan Meštrović u razgovoru za Sportske novosti izjavio je kako je u posljednjih 48 sati dobio još dvije višemilijunske ponude za svoje igrače i da ih je obje – odbio.

„Kad kažem da nam treba kontinuitet transfera, onda u prvom redu mislim na činjenicu da nas i oni čine ozbiljnim klubom. U Europi i svijetu i najveći klubovi su često podložni odlascima i dolascima igrača. No, ti se poslovi moraju raditi odmjereno. S pravim balansom između želja i mogućnosti. Odbio sam u posljednjih 48 sati višemilijunske ponude za dvojicu naših igrača. Jasno, govorimo o eurima. Postigli smo ono što smo najavili i kazali da želimo postići ono što još netko prije tri godine ni sanjao nije, da naši igrači ako odlaze i ako realiziramo transfere oni imaju milijunske iznose“, rekao je Meštrović.

O koja dva igrača, kao i o kojem zainteresiranom klubu se radi nije odgovorio. Prema Transfermarktu više od milijun eura vrijede kapetan Mile Škorić, Petar Bočkaj, Robert Mudražija, a blizu te cifre su Marko Malenica, Ezekiel Henty i Alen Grgić.

Jučer smo objavili analizu Osijekove transferne-politike prema kojoj je momčad s Gradskog Vrta u dvije godine zaradila više nego u prethodnih 16.

> Osijek u dvije godine od transfera zaradio više nego u prethodnih 16, prisjetite se svih prodaja

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Haris Hajradinović

Ostale Vijesti