REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Osasuna na Budimirov pogon: Gol i asist hrvatskog napadača u pobjedi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.03.22. | 21:40

Hrvatski napadač si je danas osigurao da na kraju mjeseca osim redovne plaće dobije i premije

Ante Budimir si je danas osigurao da na kraju mjeseca osim redovne plaće dobije i premije. Povremeni hrvatski reprezentativac je u 3:1 pobjedi Osasune nad Levanteom sudjelovao s pogotkom i asistencijom.

Golijada je krenula u 44. minuti kada je Darko Brašanac probio desni bok Levantea, pa doturio loptu do Budimira koji je se u tom trenutku nalazi u srcu kaznenog prostora gostiju. Nakon mekanog primanja poslužio je desno Chimyja Avilu, i Argentinac je zabio za vodstvo Osasune.

Nakon asista Budimir je u 57. minuti odlučio da je vrijeme da se i on zabilježi u statističku kolonu strijelaca. Osasuna je po ukradenoj lopti jurnula u kontranapad, a Budimir je fino ispratio akciju, utrčao na vrh kaznenog prostora i ljevicom podignuo prednost domaćeg sastava na 2:0. Prije toga je njegov trk ispoštovao Ruben Garcia i asistirao mu za pogodak.

Rješenje utakmice ponudio je Darko Brašanac u 62. minuti, kada je iskoristio pomutnju koju je u obrani gostiju napravio Budimir i pospremio loptu u mrežu za 3:0. Utješni pogodak za Levante djelo je Rogera Martija.

Pogotke pogledajte OVDJE



Tagovi

La LigaOsasunaAnte BudimirLevante

Ostale Vijesti