Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Oršić: Cilj je proći dalje, makar nakon 120 minuta i penala; Šutalo: Vidjelo se da možemo s njima

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.02.22. | 23:36

Oršić i Šutalo vjeruju da u Zagrebu mogu napraviti podvig.

Dinamov nesuđeni junak ponovno je mogao biti Mislav Oršić koji je u 41. minuti utakmice sjajno zaštopao centaršut Stefana Ristovskog, izbacio Diega Carlosa i majstorski zabio u bliži kut za 1:1. Nažalost, uslijedila su dva pogotka Seville do kraja poluvremena i Dinamo je na kraju izgubio s 1:3.

"Nažalost, nismo uspjeli dohvatiti pozitivan rezultat. Sigurno će nam biti teško u uzvratu, ali, dobro ćemo se pripremiti i nadam se da ćemo uz podršku naših navijača uspjeti zabiti najmanje dva gola, a onda i proći dalje, makar i nakon 120 minuta. Znali smo da Sevilla ostavlja dosta prostora iza leđa, nažalost nismo uspjeli to iskoristiti", rekao je nakon utakmice Oršić.

Izjavu nakon dvoboja dao je i stoper Josip Šutalo.

"Nije bila lagana utakmica, ušli smo dobro, htjeli smo igrati nogomet i uživati. Nažalost, primili smo lake i brze pogotke, nismo se najbolje snašli. Sevillini igrači su dosta brzi, svaku grešku kažnjavaju. U drugom dijelu prepustili smo im posjed, imali smo jedan zicer, bilo bi nam lakše da smo zabili. Vidjeli smo da možemo s njima igrati, nadam se prolasku".



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoSevillaMislav OršićEuropska ligaJosip Šutalo

Ostale Vijesti