Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Olimpija želi vratiti bivšeg kapetana Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 17:30

Zainteresirani su i za povratak bivšeg stopera posrnulih prvoligaša

Ljubljanska Olimpija već danas bi trebala dobiti novo sportsko vodstvo nakon što je sinoć smijenjen Savo Milošević. U Ljubljani su čini se već Dino Skender i Mladen Rudonja koji bi trebali početi raditi u ulogama trenera i sportskog direktora. Ovog puta nadzirat ih neće Milan Mandarić, koji je u prošlosti bio odustao od obojice, već novi vlasnik koji je otkupio klub od njega.

Budući da je sezona u tijeku, nema puno čekanja na travnjaku pa se očekuje da već sutra Skender povede trening s obzirom da se Milošević oprostio još sinoć.

Povratkom dvojca Skender-Rudonja, prema pisanju Nogomanije, očekuje se povratak nekih igrača. Tako bi među povratnicima bio Goran Milović koji je ovog ljeta ostao bez kluba. Bivši kapetan Hajduka bio je u Ljubljani od studenog 2020. godine do siječnja 2021. Osim Hajduka i Olimpije igrao je za RNK Split, Dangdai, Osijek, Oostende te mađarski Diosyor koji je napustio ovog ljeta. Mađarski klub je napustio nakon što s hrvatskom kolonijom predvođenom Zoranom Zekićem nije uspio osigurati ostanak u prvoj ligi.

Osim 32-godišnjeg stopera spominje se i 30-godišnji Marko Perković koji je u Olimpiji bio do veljače ove godine kad je otišao u MTK Budimpeštu s kojima ima ugovor do idućeg ljeta. U Hrvatskoj je igrao za Marsoniju, Cibaliju i RNK Split, a branio je boje još KM Torhouta, Radomlja, Krškog, Vikingura, Širokog Brijega i Brežica. Njegov povratak u Olimpiju je manje izvijestan od Milovićevog s obzirom da ima važeći ugovor, dok je Milović slobodan igrač.


Tagovi

Goran MilovićDino SkenderOlimpijaOlimpija LjubljanaMarko Perković

Ostale Vijesti