Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Olimpija zainteresirana za nekadašnju veliku nadu hrvatskog nogometa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.07.21. | 12:44

Slovenci su u potrazi za napadačem, a rješenje vide u Hrvatu

Ljubljanska Olimpija u potrazi je za napadačem s obzirom da je pitanje vremena odlaska Andresa Vombergara. On bi karijeru mogao nastaviti u meksičkom Atleticu u transferu vrijednom 400 tisuća eura, a njegov bivši klub Ufa dobio bi 30 posto od tog iznosa.

Olimpija je na tragu nekoliko rješenja, a prema pisanju slovenskog SNportala, najizglednije se nalazi u Slovačkoj. Riječ je o nekadašnjoj velikoj nadi hrvatskog nogometa Dinu Špeharu koji je trenutno član slovačkog SKF Sereda. Problem u ovom transferu mogao bi biti u njegovoj ozljedi ligamenata koju je zadobio prošle godine. S obzirom na vrijeme oporavka i ulaska u formu za višu razinu Slovenci su još uvijek oprezni oko ovog transfera.

Sin je proslavljenog Roberta, a Špehar mlađi je u nogometnoj karijeri nosio dresove Osijeka i Dinama te Lokomotivu, Istru i RNK Split u Hrvatskoj. Poslije HNL uslijedio je transferu u rumunjski Cluj, a od tamo je išao po posudbama u Concordiju i Calarasi da bi se 2018. okušao na godinu dana u albanskom Kukesiju.

Ako se postigne dogovor, još nije poznato hoće li igrati kao posuđeni igrač u dresu Zmajeva, ili će zapravo doći do transfera.


Tagovi

Dino ŠpeharRobert ŠpeharOlimpija LjubljanaSlovenijaDinamo ZagrebOsijekRNK SplitIstra 1961Lokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti