Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Olimpija na startu ostala bez nekadašnjeg velikog hrvatskog talenta

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.07.21. | 14:54

Zmajevi moraju potražiti drugo rješenje u napadu

Dvije i pol godine proveo je u slovačkom Seredu napadač Dino Špehar prije nego je prije desetak dana potpisao za slovensku Olimpiju. U Sloveniju je stigao kao slobodan igrač nakon što mu u bivšem klubu nisu produžili ugovor, a glavni razlog takvom raspletu događaja je teška ozljeda prednjih križnih ligamenata.

Propustio je veći dio prošle sezone, a čini se da ga ista sudbina čeka i ove sezone.

Naime prema informacijama slovenskog novinara Jure Bohoriča, hrvatski napadač neće biti spreman da uskoro zaigra. Stoga su Olimpija i Savo Milošević u potrazi za novim rješenjem u napadu. Koliko će morati čekati na Špehara doznat će uskoro, a dotad su Zmajevi u problemu.


Pri dolasku u Sloveniju veliku ulogu u tome imao je upravo trener Savo Milošević, a napadač je imao i ponuda iz HNL-a.

„U svemu je veliku ulogu imao Savo Milošević koji me dobro poznaje i koji me svojevremeno htio dovesti u Partizan. Njemu posebno zahvaljujem što mi je pružio priliku vratiti se u nogometni život. Nadam se da ću mu vratiti na terenu“, rekao je onda sin legende Osijeka Roberta Špehara.

Špehar je u mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije (U-16 – U-19) kombinirano skupio 31 nastup i devet pogodaka, a igrao je za Osijek, Dinamo, Lokomotivu, Istru 1961, RNK Split, Cluj, Concordiju, Dunareu, Kukesi i Sered.


Tagovi

Olimpija LjubljanaSlovenska nogometna ligaDino ŠpeharRobert Špehar

Ostale Vijesti